Wij zijn The Rookie Minds. Een bonte verzameling professionals vanuit allerlei vakgebieden. Wat ons bindt? De overtuiging dat mensen in organisaties de sleutel zijn tot succes. Samen zijn we op een missie: to humanize work. Dat doen we elke dag, met een flinke dosis energie en vol passie en enthousiasme! 

Merlijn Mazairac

Lisette Böhne

Conrad Faber

Brechje Kuiper

Maike Groen

Tjeerd Koop


Vooruit dan: een stukje ontstaansgeschiedenis.  

In 2015 zijn wij door onze Founding Rookies opgericht. Zelf opgegroeid in traditionele, hiërarchische organisaties, stelden zij zich de vraag: wat nou als wij een organisatie weten te bouwen waarin de mensen die er werken de ruimte hebben? Veel ruimte.  En wat nou, als we een werkomgeving creëren waarin waar we elkaars unieke talenten serieus nemen, ieder kan doen doen waar hij of zij goed in is en energie van krijgt, en we vertrouwen op ieders vermogen om verantwoordelijk te zijn en weloverwogen keuzes te maken? We zijn gaan pionieren met volledig zelfsturend werken, en doen dat nog steeds.  

Wij zien organiseren als een avontuur. It’s a life long learning. En we vertellen je er graag meer over! Dus ga je met ons aan de slag om jouw mensen het hart van je organisatie te maken? Dan zit je niet alleen aan tafel met een professional, maar óók met een ervaringsdeskundige!  

We preach what we practice.

Impact is een veel misbruikt begrip, maar the Rookies geven er echt concrete invulling aan. Omdat ze luisteren, doorvragen en oprecht geïnteresseerd zijn.

Stadsbrasserie de Utrechter

Pionieren is nieuwe wegen bewandelen. Durven experimenteren, falen en daar weer van leren. Dat lukt alleen als je onbevangen naar de wereld kijkt. Leergierig, met een open mind…  

…juist, met een Rookie mindset!

Een rookie mind heeft helemaal niets te maken met leeftijd of ervaring. Het is de mindset van iemand die iets voor de eerste keer doet Vol verwondering en met open blik. Dat vraagt nieuwsgierigheid naar de wereld om je heen, de kwetsbaarheid om te erkennen dat je niet alles weet en een gezonde dosis lef om het onbekende te verkennen. Het goede nieuws is: iedereen heeft een rookie mind in zich! 


bussiness partners

Kimley Cox

Drive Talent

Putting the human back in recruiting. We connect companies and talent through mutual storytelling.

Edwin van der Geest

Prototyping.Work

Playground for positive change. We weten dat we anders met de wereld moeten omgaan. En toch blijft veranderen moeilijk. Wij helpen jouw organisatie het verschil te maken.


Beau Goes

LeftField Studio

Crafting tomorrow’s opportunities today. Picture us at the playground where behavioral change and innovation meet.

Laura Soudijn

Trainer | Coach | Rookie for Life

Mensen en organisaties structureel verder helpen, daar ligt mijn hart. Dat doe ik met gelijke aandacht voor zakelijke doelen en voor de mensen die het moeten doen.


Ik ben denk ik ook een Rookie Mind!